Foto: Willem Krol

Noordwijk – Bij de afrit op Koningin Astrid Boulevard 103, ter hoogte van de Kust-surfvereniging Noordwijk, is het gloednieuwe Calisthenics-sportpark geopend. Wethouder Dennis Salman was aanwezig om de sporttoestellen officieel te openen. Met een uitzicht op zee biedt dit park een unieke gelegenheid om te sporten en te fitnessen.

Calisthenics, een vorm van krachttraining waarbij het eigen lichaamsgewicht wordt gebruikt, is het centrale idee achter het doeleinde van de toestellen. Het initiatief voor dit park kwam voort uit gesprekken tussen Noordwijkse jongeren en de gemeente, waarbij de wens naar voren kwam om actief aan hun lichaam te werken en meer sportmogelijkheden te hebben in de buitenlucht.

Foto: Willem Krol
Foto: Willem Krol

3 REACTIES

  1. En die coach maar lachen, op kosten van de gemeenschap gratis toestellen tot je beschikking krijgen en vervolgens zelf lesgeld in rekening brengen😂

  2. Iemand lacht zich te barsten en heeft flink zijn zakken gevuld met het plaatsen van “Het Sportpark”. Het kostte 50.000 euro. Ik stel voor Janus van het Vuurtorenplein te verplaatsen naar “Het Sportpark.” Hij kan gebruikt worden als klimwand.” Het Sportpark” stelt natuurlijk geen reet voor, maar het past wel in het kader van het grootheidswaanzinnige nastreven van het predikaat “Kuuroord.” door een elitair Noordwijks groepje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in