Hillegom – Chocolaterie Pierre uit Hillegom is winnaar van de KBB Award 2023. Tijdens de finale, maandag, wist Chocolaterie Pierre de twee medefinalisten Golfbaan Tespelduyn en Tulip Experience, beide uit Noordwijkerhout, voor te blijven.

Chocolaterie Pierre is een familiebedrijf dat passie uitstraalt, aldus de jury. Het is één van de eerste chocolaterieën met een open atelier, waarbij iedereen in de winkel kan zien en ruiken hoe de chocolade wordt gemaakt. Chocolaterie Pierre combineert ambachtelijk meesterschap met goed ondernemerschap mét oog voor de medemens.

Ieder oneven jaar organiseert de Kring Bedrijven Bloembollenstreek de uitreiking van de KBB-award voor succesvolle bedrijven die zich in positieve zin onderscheiden door maatschappelijk verantwoord ondernemen, bijzonder personeelsbeleid en innovatie.

2 REACTIES

  1. Zij doen ook aan heerlijk ijs! Een aanrader tijdens een fietstocht door de Bollenstreek!Wij zouden het jammer vinden als dit zou verdwijnen. Eerder zaten zij aan de overzijde. Succes chocolaterie Pierre! Bert en Irene Keuter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in