Noordwijk – Het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) legt zich neer bij de constatering van de gemeente Noordwijk dat opvang in Fletcher hotel de Witte Raaf niet kan. Desgevraagd laat het COA weten: ‘de opvang is inderdaad van de baan’. Het verhaal van de opvang startte met een mededeling van het hotel dat alle reserveringen werden afgezegd. Op de site werd gemeld dat het hotel tijdelijk verhuurd is. Noordwijk ging vervolgens onder voorwaarden akkoord. Drie dagen later meldde de gemeente echter dat uit juridisch onderzoek bleek dat het bestemmingsplan opvang van asielzoekers niet mogelijk maakt.

6 REACTIES

  1. Het is ook weer typisch gem noordwijk eerst vergunning geven en later de plank optrekken schandalig !!!wegwezen met die porrelaars en het gemeentehuis leegmaken voor de vluchtelingen

  2. Hieruit vloeit natuurlijk weer een eis tot schadevergoeding voort van De Witte Raaf aan de gemeente Noordwijk. Immers, De Witte Raaf zegde alle reserveringen af voor de komende vier maanden, want het hotel werd voor die maanden verhuurd aan de minderjarige asielzoekers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in