Noordwijk – De politie heeft vrijdagmiddag en vrijdagavond twee controles uitgevoerd in Noordwijk. In Noordwijk werd ‘s-middags op de N206 gecontroleerd op onder meer snelheid. Zes bestuurders die te hard reden werden op de bon geslingerd waarvan één het zelfs zo bont maakte dat het rijbewijs werd ingevorderd. Hij reed 155 km per uur, waar 80 km per uur mag. Op het Piet Heinplein werd op alcohol gecontroleerd. Daar liepen vier bestuurders tegen de lamp waar bij een persoon het rijbewijs werd ingevorderd. De andere drie kregen een rijverbod. Overigens werden er ook bekeuringen uitgedeeld voor het niet handsfree bellen en het niet dragen van de autogordel. 

6 REACTIES

  1. Wat zeg je nadat je zoveel te hard hebt gereden? Het was rutig op de weg, dus het moet kunnen? Ik zag twee borden met 80 km per uur. Dus dat is 160?

  2. Vroeger zei een agent: Zo..we reden wel een beetje te hard hè.. en je zegt ja..dan beken je want dan hadden ze wat gebrek aan bewijs. Tegenwoordig met die meetapparatuur hoeven ze alleen nog maar te vorderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in