Foto: Maaike van de Reep/archief.

Voorhout – Foreholte heren 1 is er niet in geslaagd om in eigen huis te winnen van Dynamico 2. Ondanks dat de Voorhouters negen plaatsen lager stonden op de ranglijst, boden ze toch knap partij: 20-25.

Foreholte verwachtte al een lastige wedstrijd tegen de bezoekers uit Heesch, die topfit waren door de wekelijkse trainingen met het eerste team, dat op Eredivisieniveau uitkomt. Toch ging de openingsfase gelijk op, nadat de Voorhouters een snelle achterstand hadden goedgemaakt. Dynamico was slim in de aanval, met een goede afstandsschutter en twee spelverdelers. Foreholte miste aan de andere kant de creativiteit in de aanval en moest in de eerste helft vaak kleine achterstandjes goedmaken. Met een stand van 10-12 gingen beide ploegen uiteindelijk de rust in.

Na rust bleef het spelbeeld identiek. Foreholte liep veel achter de feiten aan, maar stond verdedigend goed genoeg om te voorkomen dat Dynamico de wedstrijd in het slot kon gooien. Aanvallend kwamen de vooraf getrainde acties tegen de verdedigingsstijl van de bezoekers nauwelijks uit de verf, waardoor Dynamico wel constant de voorsprong vast kon houden. Met goede wissels koerste het team uit Heesch af op de overwinning, die uiteindelijk ook niet meer in gevaar kwam: 20-25.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in