Eigen foto van de Dierenhoeve

Noordwijkerhout – Schapen & alpaca’s, de nieuwe kudde zwarte bles rammen, de geiten, konijnen en de varkens van kinderboerderij de Dierenhoeve zijn de afgelopen dagen verhuisd naar hun nieuwe plek. De stallen waren namelijk klaar voor gebruik. Niet alleen de dieren zijn nu op hun nieuwe plek, ook voer en gereedschap zijn verhuisd. Volgende week is het pluimvee aan de beurt. Planten zijn herplant, er is een start gemaakt met een moestuin. Ook gaat het onderhoud van de Engelse & Franse tuin, maar ook van de begraafplaats ondertussen door, hiervoor zoeken ze nog vrijwilligers. Opgeven kan via een mail naar [email protected]. Er lopen overigens nog bezwaren van omwonenden tegen de Dierenhoeve, deze worden binnenkort behandeld. De Dierenhoeve moest verhuizen vanwege nieuwbouw op het oude BAVO-terrein.

3 REACTIES

 1. Belachelijk die bezwaren! Heel Noordwijkerhout weet al jaren dat de Dierenhoeve op die plek zou komen. Als je daar niet in de buurt wil wonen koop daar dan geen huis!
  De Dierenhoeve is heel belangrijk voor Noordwijkerhout. Kinderen groeien er op met dieren en leten ermee omgaan. Het is ook een hele leuke ontmoetingsplek..Het lijkt wel of er in de wereld van nu geen ruimte meer is voor dieren.
  Zwanennesten worden verwijderd terwijl er al eieren liggen de regels voor honden worden steeds strenger.. waar kunnen die nog lekker los met elkaar spelen?
  De bezwaren tegen de Dierenhoeve zorgen alleen maar voor onnodige vertraging!
  Ze hadden er allang kunnen zitten.Ook verpest het de sfeer tussen de beheerders van de Dierenhoeve en de omwonenden Dit terwijl die er zelf voor gekozen hebben om daar tegenover een huis te kopen

  • Helemaal mee eens! En dan noemen we nog niet eens de kosten die er steeds mee gemoeid zijn…. ik snap ook niet waarom het zo lang moet duren voordat de uiteindelijke vergunning rond is.
   Gemeente doe hier eens iets aan!

 2. Eerlijk zeggen , ziet er toch niet uit.ik snap best wel dat er bezwaar gemaakt word tegen die container verzameling.heb je zo’n mooie wijk en de Engelse tuin waar volgens mij iedereen tevreden over is krijg je dat voor je deur.er word zoveel geld uitgegeven aan onzin,bouw iets moois voor de kinderboerderij wat in de omgeving past.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in