Foto: dierenasiel Noordwijk

Noordwijk – Het dierenasiel Noordwijk is donderdagavond onaangenaam verrast door een melding van twee puppy’s die in een doos werden achtergelaten in de Amsterdamse Waterleidingduinen. De hondjes werden net op tijd gevonden voordat de koude nacht inviel. Ze zijn door de dierenarts van het asiel, dierenkliniek Rijngeest, nagekeken en verblijven tijdelijk in een pleeggezin. Het asiel heeft een mamma-hond gevonden, met een aantal puppy’s van ongeveer dezelfde leeftijd, die ze kan verzorgen. Ze verhuizen naar Dirk’s Amstaff. Hier zijn ze welkom om op te groeien tot stabiele, sociale hondjes om uiteindelijk ergens een thuis te vinden. U kunt het asiel steunen met een bijdrage in de kosten voor de verzorging van deze in de steek gelaten puppy’s. Klik dan op de link.

5 REACTIES

  1. Wat vreselijk laf om twee totaal onschuldige hondjes daar achter te laten!!Ik snap totaal niet hoe je zoiets kan doen!Slaap je dan nog? Kan je jezelf nog aankijken in de spiegel?!Wat ontzettend fijn dat de mensen van het dierenasiel een Mama hond en baasjes heeft gevonden die zich ontfermen over de hondjes!!

  2. Waarom deze diertjes daar achterlaten met zeker de dood tot gevolg,breng ze dan naar de opvang! Held die je bent,maar goed dat ik je niet ken!

  3. Gelukkig heeft het bruine teefje een goed nest gekregen. Wij hebben haar geadopteerd en toepasselijk de naam “Zilke” gegeven. Ze was gevonden bij De Zilk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in