Het blauwe vat.

Noordwijk – De brandweer heeft dinsdagavond aan de Pieter Coermanstraat een vreemde situatie meegemaakt. Een buurtbewoonster belde de hulpdiensten nadat zij een vreemde geur rook. Na onderzoek bleek dat deze benzinelucht kwam van vier benzinetanks van scooters, verdeeld over meerdere afvalcontainers.

In deze zoektocht stuitte de brandweer per toeval ook op een blauw vat. Brandweerlieden openden het vat en troffen daar poeder aan, waardoor er gelijk werd gedacht aan drugsafval. De Officier van Dienst en de Adviseur Gevaarlijke Stoffen werden ingeschakeld. Op de container waar het vat in zat, stond een huisnummer, waar aangeklopt werd door de brandweer. Dit bleek het huisnummer te zijn van de bewoonster die de hulpdiensten origineel had ingeschakeld voor de benzinegeur. Zij vertelde dat het vat geen drugsafval bevatte maar visvoer.

1 REACTIE

  1. Dom weggegooid in de restafvalcontainer. Visvoer hoort in de GFT-container en het plastic vat bij het plasticafval. Rijp voor een boete aan die mevrouw. Zal wel niet gebeurd zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in