In het tv-programma Podium Bollenstreek zijn duurzaam modeontwerpster Judith van Vliet en kunstschilder Marjolein Sterkenburg van BIBKunst te gast.

Judith van Vliet is een sustainable fashion designer, oftewel een duurzame modeontwerpster. Binnen haar creaties van kledingstukken creëert ze haar eigen wereld. Achter elke collectie of kledingstuk zit dan ook een persoonlijk verhaal over maatschappelijke of ecologische problemen. Voor haar werken kiest ze zorgvuldig de juiste materialen, waardoor haar mode niet alleen gezien kan worden als kleding, maar ook als kunst.

Kunstenaarsvereniging Bollenstreek in Beeld (BiBKunst) exposeert tot en met eind december “Feuilles Mortes,” in het Nederlands vertaald als “Dode Bladeren.” De herfst is een periode waarin de basis wordt gelegd voor een frisse start. Zaadvorming vindt niet alleen plaats in de natuur, maar ook in de gedachten van mensen. Dat hebben de kunstenaars als inspiratie genomen voor deze expositie. Kunstschilder Marjolein Sterkenburg vertelt over deze bijzondere expositie van de BiBKunst bij de Culturele Raad in Hillegom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in