Noordwijkerhout – Groot feest tijdens de Elfde van de Elfde bekendmaking in de Tijdelijke Schelft. Onder toeziend oog van vele carnavalsfanaten werd prinsenpaar Heen-en-Weer en Ciclista uitgezwaaid en zijn Prins Bacchus en Prinses Fiësta de nieuwe gezichten van de Kaninefaaten.

Achter de namen Bacchus en Fiësta zit het Noordwijkerhoutse paar Edwin Dobbe (48 jaar) en Brigitte Broekhof (50 jaar). Dobbe is een echte Noordwijkerhouter die sinds 2006 lid is van de carnavalsvereniging. In het dagelijks leven runt hij zijn eigen hoveniersbedrijf. De Noordwijkerhouter houdt wel van een biertje. Vandaar zijn naam, Bacchus. De Romeinse god van het bier, de roes en dronkenschap. 

Brigitte Broekhof, is net als Dobbe een echte Noordwijkerhoutse en houdt ook van een feestje. Vandaar haar naam, Prinses Fiësta. In het dagelijks leven is de prinses werkzaam bij Eurocross Assistance in Leiden. 

Bekijk hier de eerste reactie van het nieuwe prinsenpaar:

 

Bij de Babyfaaten, de jeugdafdeling van de carnavalsvereniging, zijn prins McQueen en prinses Sally benoemd tot het 57ste prinsenpaar. Prins Robin de Graaf en Prinses Nina van Steijn zijn beiden vijftien jaar en vinden het ontzettend leuk om carnaval te vieren. De namen komen voort uit de Disneyfilm Cars. De film gaat over raceauto Bliksem McQueen. Aangezien snelle auto’s Robins passie zijn, was deze keuze snel gemaakt. In de film heeft McQueen een vriendinnetje, Sally.

Bekijk hier de eerste reactie van Jeugdprins McQueen:

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in