In het tv-programma Podium Bollenstreek zijn Anja van der Spek en Caroline Dangerman van Cultuur Verheft en schilder Leo van den Ende met Peter Zuidhoek van Galerie Artboutique te gast.

Cultuur Verheft presenteert tot 26 april drie verschillende eenakters. In “Strooigoed” vergezelt een vrouw, samen met haar schoonzus, haar verloren verloofde’s urn in Saint Tropez, waar ze vastlopen bij het kiezen van een strooiplaats, met de hoop op een beslissing vanavond. “Help! Een vrouw in de familie” volgt de familie van zakenman Willem van Dremmelen, die tijdens een diner zijn plannen onthult om hen en zijn secretaresse voor te stellen aan een nieuw vrouwelijk familielid. In “Pizza en telefoonterreur” leert Martha haar gasten in een Italiaanse kookstudio pizza maken, maar ontdekt dat ze allemaal vastzitten aan hun telefoons, totdat één van hen onbewust helpt om hen te bevrijden.

Galerie ArtBoutique organiseert een schilderijen-expositie op 19, 20 en 21 april 2024 in het Koetshuis van Landgoed Calorama in Noordwijk, met werken van impressionist Leo van den Ende. Van den Ende, bekend van het Panorama Tulipland, toont kleurrijke bloembollenlandschappen en bekende locaties uit de Bollenstreek, met als doel het behouden van de cultuurhistorische waarde van de streek uit de jaren vijftig. De tentoonstelling belicht beelden uit Noordwijkerhout, Voorhout, Lisse, Noordwijk, De Zilk, Hillegom en Sassenheim, die velen nog zullen herkennen van de periode tussen de jaren 50 en 70.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in