Foto: Richard van Egmond

Noordwijk – Wethouder Theo Alkemade van Noordwijk heeft woensdagochtend de eerste van de 75 nieuwe parkeerautomaten geplaatst in Noordwijk. Met de nieuwe parkeerautomaten is een stap gezet naar digitaal parkeren waarbij je met het kenteken kan registreren. Handhaving kan met een scanauto makkelijker en sneller controleren of er is betaald.

De parkeerautomaten worden geplaatst tot 17 februari op verschillende plekken in Noordwijk. Inwoners hebben een brief ontvangen over de werkzaamheden. De parkeerautomaten komen in het gebied van de Parallel Boulevard, de Nieuwe Zeeweg, de Northgodreef, de Koningin Astrid Boulevard, het Palaceplein en het gebied bij de Oranje Nassaustraat.

Bij de automaten kan worden betaald met een pinpas of met de al bestaande parkeer-apps.

5 REACTIES

  1. Krijgt hij het niet in zijn rug Deze mnr vind het niet gevaarlijk bij het gemeente huis sinds dat die palen weg zijn nee nu kunnen de ambtenaren vrij parkeren bij hun werk .laat de Noordwijkers maar betalen als ze hun auto kwijt willen .Dan kunnen ze een hoop boa’s de zak geven .

  2. Noordwijk op zijn best… enorme inbreuk op de privacy en staat haaks op alle kuuroord pretenties maar ach efficiency boven alles. Het heffen en innen van parkeerbelasting heeft al een armoedige uitstraling maar dit is echt geen verbetering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in