In het tv-programma Podium Bollenstreek zijn Anita van Vliet en Ine Kaaij van kunstenaarsvereniging Bollenstreek in Beeld (BIB) en kunstenares Yvonne Heemskerk te gast.

De expositie ‘Zeeën van tijd’ van BIB-kunst is tot en met 28 juni te zien in het gemeentehuis van Lisse. Deze tentoonstelling onderzoekt het concept van tijd en haast en hoe ons leven wordt gedomineerd door de klok. De kunstwerken variëren van betoverende zeegezichten tot verzuipende klokken en rustgevende hangmatten, waarmee de kijkers worden uitgenodigd om opnieuw het gevoel van eindeloze tijd te ervaren.

Kunstenares Yvonne Heemskerk opent tijdens de Open Tuinen Dag, samen met Erik van Elven, hun atelier aan de Engelselaan 49 in Voorhout. Tijdens de Open Tuinen Dag kunnen mensen in Rijnsburg, Katwijk Valkenburg, en Voorhout mooie locaties bezoeken die normaal niet open voor publiek zijn. Dit geldt niet alleen voor tuinen, zo worden ook galeries en ateliers opgengesteld en worden er ook muziekoptredens gegeven.

1 REACTIE

  1. En ga zeker morgen bij Yvonne en Erik kijken.. heb er ook les . En enorm veel geleerd. N fijne sfeer.. wat zijn zij toppers in de schildertechniek. 🌹

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in