Bron: Twitter @FCLisse

Lisse – FC Lisse speelde zaterdag in de tweede divisie gelijk tegen Quick Boys uit Katwijk aan Zee. Op Ter Specke eindigde de wedstrijd zonder doelpunten in 0-0. FC Lisse had met de volle punten op gelijke hoogte kunnen komen met Quick Boys in de competitie, maar het puntenverschil bleef dus drie punten.

Enzo Stroo van FC Lisse kwam sterk uit de startblokken en schoot net niet raak in de tweede minuut. Ook Quick Boys waren al snel gevaarlijk met een kans op de openingstreffer. In de 30ste minuut was het weer Stroo die namens het thuisteam gevaarlijk was, maar maakte geen doelpunt tegen zijn oude club. Voor de rust kreeg Quick Boys nog een paar goede kansen, maar deze werden onbenut. Het enige resultaat dat werd behaald in de eerste helft waren gele kaarten voor Jaap Zwetsloot en Nick Runderkamp.

Nog geen vijf minuten in de tweede helft en keeper Erik Cummins voorkwam een doelpunt van de Katwijkers met een redding. Even later was het Jeffrey Klijbroek die bijna de score opende, maar raakte de lat. Beide teams kregen genoeg kansen in de tweede helft, maar zelfs met vijf minuten extra tijd werd er niet gescoord. In een wedstrijd waar veel meer in zat, werden de punten gedeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in