Noordwijk – Fluks heeft in de derby tegen het Rijnsburgse Madjoe gelijk gespeeld. In een wedstrijd waarin de Noordwijkse korfballers veel in de achtervolging waren werd het 12-12.

De openingsfase van de wedstrijd was spannend en gelijkwaardig. Tot aan de 4-4 was het stuivertje wisselen voor de voorsprong, totdat Madjoe uitliep naar 4-6. Fluks was aanvallend onrustig maar fel in de duels. De marge van twee punten verschil werd behouden tot aan de rust.

Na rust liep Madjoe kort uit naar 6-9, waarna Fluks aanzette en twee keer wist te scoren. Het spel ging op en neer, waarbij de bezoekers de voorsprong wel vast wisten te houden. Richting het einde van de wedstrijd was daar dan toch de gelijkmaker voor Fluks, waardoor de score 11-11 bedroeg. Met nog drie minuten op de klok scoorden de Rijnsburgers uit een afstandsschot de 11-12 en wist Fluks uit een sterk uitgespeelde aanval weer gelijk te maken. Beide ploegen kregen nog een mogelijkheid op de winnende treffer, maar geen van beiden wist de korf te vinden. Hierdoor bleef de derby in Noordwijk onbeslist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in