Vier goals van Sebstiaan Mud hielpen Fluks niet aan punten (foto: Harco Peschier).

Noordwijk – Fluks is er zaterdag niet in geslaagd om te winnen van Paal Centraal. De Noordwijkers, die vier wedstrijden voor de winterstop op rij hadden gewonnen, kwamen twee keer knap terug, maar moesten uiteindelijk toch buigen voor de studenten uit Delft: 16-13.

Paal Centraal startte een stuk sterker dan Fluks. Binnen de kortste keren stond het team van trainer Michael Fritzen met 6-1 achter. De Noordwijkers werden vervolgens wakker en begonnen een stuk beter te korfballen. De snelle aanvallen van de thuisploeg werden minder effectief en vlak voor rust was de marge nog maar één (9-8).

De rust bleek echter net te vroeg te komen. Na de pauze vond Paal Centraal de vorm weer terug en werd de voorsprong opnieuw vergroot, naar vier punten. Het leek over en uit voor Fluks, maar opnieuw hielden de Noordwijkers het spannend. Drie minuten voor tijd maakte Joek Kwakernaak de 14-13. Toch bleven de punten in Delft: Fluks kon de comeback geen vervolg geven en zag de thuisploeg nog tweemaal scoren.

Volgende week wacht een zware horde voor Fluks. In eigen huis neemt het team van Michael Fritzen het op tegen koploper GKV. Aanvang is 17:20.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in