Archieffoto: Fluks.

Noordwijk – Fluks heeft woensdagavond de wedstrijd tegen koploper GKV verloren. De Noordwijkers konden met een overwinning de koppositie overnemen, maar moesten in Den Haag vooral na rust buigen voor GKV: 19-11.

De vorige ontmoeting tussen de Hagenaars en Fluks eindigde in een nipte 11-12 overwinning voor GKV. Het was dus een mooi affiche op de woensdagavond, mede omdat Fluks de laatste twee wedstrijden had gewonnen. Het duel startte dan ook gelijkwaardig en de openingsfase werd met een 4-3 voorsprong voor de thuisploeg afgesloten. Fluks kon GKV nog wel bijbenen, maar slaagde er niet in om de leiding over te nemen. De Hagenaars liepen langzaam verder uit en beide teams gingen rusten met een tussenstand van 8-5.

Na rust lukte het GKV niet om verder uit te lopen, maar Fluks ook niet om in te lopen. De marge tussen beide teams bleef ongeveer drie punten. Richting het einde van de wedstrijd kon GKV echter makkelijker de korf vinden, toen Fluks door meerdere blessures met zeven mensen op het veld kwam te staan. De koploper uit Den Haag maakte hier dankbaar gebruik van en wist de score nog uit te breiden tot 19-11.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in