Foto: Instagram @hvforeholtedamesselectie / archief

Voorhout – Foreholte dames 1 is onderuit gegaan tegen hekkensluiter de Tukkers. De ploeg zonder punten beleefde een wedstijd waarbij alles erin vloog, terwijl Foreholte juist veel miste: 30-28.

De laatste plek van de Tukkers vertekende lichtelijk. De eerste vier wedstrijden van het seizoen werden dan wel verloren, het doelsaldo was maar -8. Tegen Foreholte startte de thuisploeg dan ook sterk: er werd gelijk een voorsprong genomen. Foreholte, zelf nog steeds gehavend door blessures en afwezigen, miste zelf vooral de overtuiging in de afronding. Onder andere Romy van Duin, Robin Drent, Noëlle Vos en Paula Berest waren afwezig bij de Voorhouters. Na het eerste kwartier kreeg Foreholte de smaak beter te pakken. Aan de hand van Marieke Berbee, met vijf goals achter elkaar, kwamen de paars-zwarten terug. Een ruststand van 17-16 was een goede afspiegeling van het eerste bedrijf.

Na rust was het spelbeeld hetzelfde als in het eerste kwartier: bij de thuisploeg werd goal na goal gescoord, Foreholte kwam tekort in de afronding. De andere slordigheden van eerdere wedstrijden waren weggewerkt, enkel de afronding miste. Hierdoor zag Patrick Jordaan zijn ploeg opnieuw nipt verliezen, met een eindstand van 30-28.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in