Voorhout – Na een week eerder op de valeep de drie punten bij EMM’21 te hebben ingepikt, fungeerde Foreholte zaterdagmidag in eigen huis als gastheer voor het Goudse Olympia. Ook in haar tweede competititeduel stapte de Voorhoutse fomatie als overwinnaar van het veld. Op De Elsgeest liet Foreholte het bij een dikverdiende 3-0 overwinning.

Oud-Foreholte-trainer Frank Bloemheuvel kwam er met zijn ploeg dan ook niet aan te pas in het Voorhoutse.  Al na twaalf minuten spelen wees Melle Rekvelt zijn ploeg de weg door de 1-0 op het scorebord te brengen. Gesteund door die vroege voorsprong hield de thuisploeg hierna het betere van het spel. Dat leverde vooralsnog geen Voorhoutse goals op, maar uiteindelijk keerde Foreholte halverwege met een veilig ogende 2-0 voorsprong in de kleedkamer terug omdat Julian Autar een rood-witte strafschop op slag van rust keurig wist te verzilveren (2-0).

Na de doelwisseling trachtten de bezoekers het tij nog wel te keren, maar echt in gevaar kwam de thuisploeg niet. Aan de overzijde was het voor het thuisploeg nog lang wachten voor de definitieve beslissing viel tegen het deze middag matig opererende Olympia. De bezoekers gooide in de slotfase alles op de aanval en moesten dat in de counter bekopen met een derde Voorhoutse treffer. Op aangeven van Melle Rekvelt nam invaller Gregor Zalewski de derde Voorhoutse treffer voor zijn rekening (3-0).

Met zes punten op zak en en een doelsaldo van vier voor en nul tegen, staat voor Foreholte  a.s. zaterdag het uitduel bij FC Oudewater op het programma. Aftrap om 14.30 uur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in