Foto: Maaike van de Reep/archief.

Voorhout – Foreholte dames 1 heeft zaterdag verloren van laagvlieger ZVBB’21. In Bornerbroek lukte het de Voorhouters niet om uit de mindere reeks van de laatste weken te komen: 28-21.

De handbalsters startten slordig aan de wedstrijd, iets wat niet nieuw is. Binnen de kortste keren had ZVBB’21 een voorsprong van 6-2 te pakken. Foreholte miste de focus en de speelsters hielden zich niet goed aan de vooraf gemaakte afspraken. Vooral in de samenwerking tussen de keepster en de verdediging ging het mis. De achterstand werd gedurende de eerste helft wel kleiner, maar het lek was nog niet boven. De ruststand bedroeg 15-13.

Kort na rust ging het ook weer even mis bij de Voorhouters. De ruststand van 15-13 werd door ZVBB’21 uitgebreid naar 20-15. Foreholte herpakte zich wel, maar kwam ook aanvallend tekort. De vaste doelpuntenmakers hadden moeite om het net te vinden en veel schoten gingen dan ook over en naast. Zo lukte het de thuisploeg uit Bornerbroek, die bekend staat om het goede verdedigende spel, dan ook om de voorsprong in stand te houden. Foreholte kwam weer zes punten achter en in de slotfase was de spanning uit de wedstrijd. Voor ZVBB’21 belangrijke punten, voor Foreholte een domper.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in