Bron: foreholte.nl

Voorhout – Op de Elsgeest vond er een wedstrijd plaats tussen Foreholte en Legmeervogels in de tweede klasse. Foreholte versloeg de bezoekers met 3-1. Met het team uit Uithoorn vlak achter Foreholte in de competitie, was deze overwinning belangrijk voor het team uit Voorhout.

De eerste helft begon rustig, het spel bevond zich voornamelijk op het middenveld voor de eerste twintig minuten. Voorhouter Thom Steendam kreeg daarna de kans op een openingstreffer, maar raakte de bal verkeerd. De eerste helft eindigde met een één op één tussen Foreholter Ivo Smits en de Legmeervogel keeper. De keeper won het duel en zo stond het nog steeds 0-0 in de rust.

Na enkele minuten in de tweede helft was het Foreholte die als eerste op het scorebord kwam, dankzij een doelpunt van Rick Brabander in de 50ste minuut. In de 57ste minuut wist Sam Lemmers een voorzet van Joost Jansze af te ronden met een tweede doelpunt. Niet veel later was het opnieuw Rick Brabander die de bal in het net wist te schieten en de voorsprong van Foreholte vergrootte naar 3-0. In de blessuretijd maakte Legmeervogels het nog 3-1, maar het kwaad was al geschied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in