Winnaars van 'Ga uit je pan' van vorig jaar. Bron: Stichting Vrienden van de Witte Kerk

Noordwijkerhout – De Vrienden van de Witte Kerk organiseren voor de derde keer het bak- en kookevenement ‘Ga uit je pan’. Het thema is “feest” vanwege het tien jarig bestaan van de stichting. Een vakjury bestaande uit culinaire experts van de middelbare school KTS zal bepalen wie er met de wisseltrofee naar huis zal gaan.

Het evenement staat open voor deelnemers van alle leeftijden, inclusief kinderen. Deelnemers kunnen kiezen uit vijf categorieën: quiche, zoete taart, hartige mini-taartjes, zoete gebakjes en maaltijdsoep. Het is de bedoeling dat de herfst als inspiratiebron wordt gebruikt. De gerechten moeten drie voorwaarden vervullen: ze moeten lekker zijn, minstens één streekproduct bevatten en er feestelijk uitzien.

De ingezonden gerechten zullen op 28 oktober na de jurering te koop worden aangeboden in de Witte Kerk. De opbrengst van deze verkoop gaat naar stichting Vrienden van de Witte Kerk, die zal het geld besteden aan het onderhoud van het kerkgebouw. Aanmelden voor deelname kan via de website www.vriendenvandewittekerk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in