Noordwijk/Noordwijkerhout – Vanwege personeelskrapte bij Meerlanden vervalt woensdag 5 juli de extra zomerinzameling van GFTe.  

Dit geldt voor de wijken De Grashoek, De Boechorst inclusief de Hogeweg en de Herenweg, de Zeeheldenbuurt en een gedeelte van de Auteurswijk.  

In Noordwijkerhout geldt dit voor de Mossenest. 

8 REACTIES

 1. Al een paar keer de Meerlanden moeten bellen of ze de bakken wilde legen. Terwijl ze op de juiste ophaaldag(en) vroeg aan de straat stonden. Dat ze een keer vergeten ala. Maar het begint nu vervelend te worden. Zeker als de GFT bak met warm weer blijft staan. (Stank, Ongedierte)

 2. Graag communicatie mbt vervangend tijdstip, met aankomende warme weer zie ik de maden al uit de bakken komen!

  • Hah, u denkt werkelijk dat ze op andere dagen opeens extra personeel hebben om die dag additionele wijken erbij te rijden?

 3. Gisteren, dinsdag, is het ook niet opgehaald in de wijk Guldemond. Gelukkig hadden ze toen wel de tijd om het restafval op te halen, wat dan eigenlijk maandag weer had gemoeten.

  Het antwoord van Meerlanden:

  ‘Dank u wel voor uw email, het is gisteren helaas niet gelukt de GFT container te legen. Op dit moment hebben wij geen capaciteit dit alsnog te doen. Volgende week wordt de container weer geleegd. Onze excuses voor het ongemak.

   Met vriendelijke groet,
  ….
  Publieksinformatie’

 4. Al zo vaak meegemaakt dat ze wel kwamen maar de bakken niet geleegd hebben. Ook geen briefje ertussen waarom ze niet geleegd waren. Antwoord was de briefjes zijn op. Gebeurt telkens weer. Als opgave van reden beweren ze dan dat er iets in de bak zat wat er niet in thuishoort. Alsof je de hele ochtend naast de bak kunt blijven staan om op te letten dat iemand iets in jouw bak stopt wat er niet in thuishoort. Ja meneer u bent verantwoordelijk voor uw eigen bak zegt men dan!

 5. 5 juli code rood. Landelijk advies was blijf zo veel mogelijk thuis. Het was ook echt gevaarlijk met vallende bomen en takken. Ik snap het wel hoor dat er die dag niet geleegd werd. Wat dacht je van rolcontainers die om kunnen waaien. Zo’n pas op de plaats moet in zo’n geval gedragen kunnen worden. Medemenselijkheid heet dat. Volgende week zijn de medewerkers er weer. Wat een luxe.

 6. Mail 5 juli j.l. gestuurd met 2 fotos over niet geleegde GFT bakken in de Grashoek, Noordwijk. Volgende dag antwoord Meerlanden,dat de heftige wind 4-7 deze situatie had gecreëerd. Met al die vele grote takken op de weg , begrijp ik dit wel.
  Wat ik bij een groene bak zag was een enorme hoeveelheid druk wandelende witte larven op de randen en deksel van deze GFT bak. Hoop dat de vogels deze eiwit rijke voeding voor hun jongen hebben gezien en hebben meegenomen.
  Met vriendelijke groet,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in