Foto: Gemeente Noordwijk

Noordwijk – De gemeente Noordwijk heeft volgens de najaarsnota van 2023 een positief resultaat behaald van 3.840.000 euro. Het college van B&W stelt over dit overschot drie bestedingen voor aan de gemeenteraad. Het college wil als eerste 80.000 euro besteden aan kinderboerderij De Dierenhoeve in Noordwijkerhout. Daarnaast wil het college 776.000 euro gebruiken om investeringen die uitgesteld of niet uitgevoerd zijn alsnog uit te voeren. De rest van het geld, 2.984.000 euro, moet tot slot naar de Algemene Reserve.

De gemeenteraad moet nog beslissen over de voorstellen van het college van B&W.

13 REACTIES

  1. Kijk uit want in 2025 zouden jullie eentekort hebben dus doe maar rustig aan . Zou dat lukken met jullie .Een kosten post gaat al niet door …??????.

  2. Stop een (groot) deel van de Algemene Reserve maar in een socialer en beter parkeerbeleid. Wat een farce dat nieuwe digitale parkeerbeleid.

  3. Een gemeente moet de zaak draaiend houden maar hoeft niet te zwemmen in het geld. Verlaag de heffingen aan de burgers en schaf de forensenbelasting af. Toeristen brengen genoeg geld naar de gemeente.

  4. Een goed initiatief om bijvoorbeeld de Dierenhoeve te helpen. En wellicht de begroting voor volgend jaar bijstellen? Het is natuurlijk bizar dat er zoveel over is.

  5. Als je een vakantie woning bezit kan je dat ook wel betalen er zijn mensen die graag een woning willen hebben dus niet klagen gr 😪😪

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in