foto gemeente Noordwijk

Noordwijk – Onder het motto “Samen maken we Noordwijk” wil de gemeente Noordwijk haar inwoners, maar ook ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen vroeg betrekken bij plannen, initiatieven en besluiten.  

De komende weken wordt onderzocht of de aanpak beter kan. De gemeente doet straatinterviews en gaat in gesprek met wijkverenigingen, ondernemers, ondernemersverenigingen en adviesraden. Ook is er een vragenlijst. Zo hoopt de gemeente Noordwijk van zoveel mogelijk mensen horen hoe ze de inwoners beter kan betrekken bij beslissingen. Klik hier voor de vragenlijst.

De vragenlijst kan worden ingevuld tot eind november. In het 1e kwartaal van 2024 worden de resultaten van het onderzoek bekendgemaakt.   

4 REACTIES

 1. En weer een onderzoek …….
  Wat is er mis met DOEN?

  Na het parkeeronderzoek in noordwijk binnen, weer geen gesprekken met bewoners!

 2. Er zijn al 3 verkeerscirculatieplannen geweest met met vragen aan de burgers nooit wat van gehoord 3 ton naar de filistijnen .De ene Enquête na de ander en je hoort er niks meer van .Want ze doen toch hun eigen zin .

 3. Na het duur betaalde onderzoek,gaat het de prullenbak in. De bewoners hebben niets bij deze gemeente raad in te brengen.
  Al de ideeën die de gemeente lanceert worden niet uitgevoerd, behalve voor de vermogende.
  Veel succes voor Katwijk steeds meer bezoekers die Noordwijk links laten liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in