Warmond – Pauline de Zwart-Kerkvliet heeft de gemeentelijke onderscheiding de ‘Zilveren Barensteel’ ontvangen van Wethouder Reny Wietsma voor haar inzet voor Koninklijke Watersportvereniging De Kaag. De uitreiking vond plaats bij Waterlust de Kaagsociëteit.

Pauline de Zwart-Kervliet is 25 jaar geleden op 16 maart 1998 bij de Koninklijke Watersportvereniging De Kaag in dienst getreden als medewerker op het secretariaat van de vereniging. Naast haar reguliere werk ondersteunt zij al 25 jaar lang, onbezoldigd, de vereniging bij al haar evenementen die zij landelijk en binnen verenigingsverband organiseert. Dat doet ze als vrijwilliger in de tent bij de Warmondse Feesten (‘natte Kaagweek’), maar ook bij evenementen zoals de KaagSwim, ten bate van de Maarten van der Weijden Foundation. Pauline de Zwart vertegenwoordigt de KWV De Kaag bij vrijwilligersinitiatieven die binnen Warmond worden georganiseerd.

Naast haar activiteiten voor de KWV De Kaag is Pauline de Zwart sinds 2016 betrokken als vrijwilliger bij Fietsmaatjes, waar ze met twee ‘gasten’ fietstochten maakt op een duofiets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in