Noordwijkerhout – Vrijwel iedereen in de gemeenteraad van Noordwijk wil weer een zwembad en een sporthal, met ruimte voor carnavalsvereniging de Kaninefaaten in Noordwijkerhout. Tweeëneenhalf jaar geleden brandde De Schelft af. Maar de bouwkosten en exploitatiekosten van een nieuwe Schelft rezen in de afgelopen jaren de pan uit. Daardoor rees de vraag of er wel een zwembad en sporthal terug moeten komen. Vanavond vergadert de raad over verschillende herbouwplannen.

De discussie is vanavond (woensdagavond) tijdens een commissievergadering gepland om 21.15 uur, klik op deze link om de discussie te volgen.

1 REACTIE

  1. Er is teveel geld in Noordwijk aan zee uitgegeven dus daar moet NW Hout voor bloeden .er zijn parkeer plaatsen aangelegd voor miljoenen die niks opbrengen .4 keer per jaar dat ze vol staan . Politie bureau voor niks weg geven een straat bij het Oranje hotel voor een euro verkopen wat een verspilling en als er wat voor de eigen burger gedaan moet worden moeten ze tig keren vergaderen .Bouw grond die al jaren leeg liggen waar dik rente overbetaald moet worden en zo kunnen we nog wel even doorgaan .Wat een bende .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in