foto's Sander van der Plas

Noordwijk – GroenLinks Noordwijk heeft aan B&W vragen gesteld over de werkzaamheden aan de rotonde Gooweg-Langelaan, die op 2 april zijn gestart. Tot 17 mei is de rotonde afgesloten voor autoverkeer.  

Volgens de partij is de periode van de werkzaamheden ongelukkig gekozen: midden in het bloembollenseizoen is het in de streek erg druk. De afsluiting van de rotonde zorgt volgens de partij voor opstoppingen, terwijl de omleidingsroutes en sluipwegen niet berekend zijn op extra verkeer. Van B&W wil GroenLinks weten waarom juist voor deze periode is gekozen. Daarnaast vragen ze welke maatregelen het college heeft getroffen om de verkeersveiligheid en doorstroming te garanderen. De partij is vooral benieuwd naar de maatregelen in het corsoweekend.

Tenslotte wil GroenLinks weten hoe het is geregeld met de hulpdiensten.

Verkeer kan elkaar moeilijk passeren op de omleidingsroute

 

7 REACTIES

  1. Achteraf dempt men de put….ook bij GroenLinks.

    Dit terwijl elke Noordwijker(houter) de wenkbrauwen al fronsde toen de borden met de data van de werkzaamheden werden geplaatst.

    Een beetje empathie is de afdeling planning bij zowel de aannemer als de politiek wel kwijt.

  2. Sommige reageerders op deze site hebben dit al weken geleden geopperd,dus een beetje mosterd na de maaltijd,maar die hebben er natuurlijk niet voor geleerd.

  3. Hebben jullie zitten slapen een kind wist dit nog wel dat het een bende Zou worden maar dat weten we toch van de gemeenre Noordwijk . Daar zitten de specialisten .

  4. Ik weet niet wat GroenLinks jullie heeft misdaan. Maar de vragen zijn al een aantal dagen geleden gesteld en het bloemencorso weekeinde moet nog komen. Misschien beter aan de late kant vragen stellen, dan met spoed domme dingen doen?
    Ik erger me sowieso aan het gemak waarmee de gemeente wegen afsluit om bouwers en gravers ongestoord hun gang te laten gaan. Het voet/fietspad naar Offem Zuid is al jaren afgezet, nu de Achterweg, het fietspad langs de Beeklaan. Het fietspad langs de Zwarteweg ligt ook om de haverklap open. En elke klus lijkt veel langer te duren dan in het verleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in