Churandy Martina is één van de namen die aanwezig is bij de 41e editie van de Ter Specke Bokaal (foto: AV De Spartaan).

Lisse – Churandy Martina, Lisanne de Witte en Andrea Bouma: het is zomaar een greep uit de topatleten die zaterdag naar Lisse komen voor de Ter Specke Bokaal. Het evenement op de atletiekbaan van AV De Spartaan trekt zoals elk jaar weer veel sporters die op onderdelen als de 150 meter en hordenlopen elkaar zullen proberen te verslaan. Het is de 41e keer dat de Ter Specke Bokaal gehouden wordt.

Op de 150 meter zijn bij de dames onder anderen Jamile Samuel, Minke Bisschops, Britt de Blauw en Europees Kampioen Andrea Bouma te zien zijn. Bij de mannen is Elvis Afrifa de favoriet, maar ook Churandy Martina zal aan de start verschijnen. Op de 600 meter is wereldkampioen estafette Lisanne de Witte te bewonderen.

Maayke Tjin-A-Lim is de grote naam om in de gaten te houden bij het hordenlopen. Ook Anouk Vetter en Emma Oosterwegel doen mee bij dit onderdeel. Bij de mannen zullen naast de Nederlanders Mark Heiden en Job Geerds ook atleten uit Singapore, Zuid-Afrika en andere landen meedoen.

De 41e editie van de Ter Specke Bokaal begint zaterdag om 11:00 bij AV De Spartaan in Lisse, met om 13:30 de start van het hoofdprogramma. Entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in