Warmond – Er komt een oplossing voor de ‘hanendumpplek’ in Warmond. Vanaf volgende week zaterdag zal Stichting Duurzaam Fauna Advies in opdracht van de gemeente de loslopende dieren langs het Spoorpad bij Warmond weghalen. Maar of de inwoners van Warmond daar blij mee zijn…..?

5 REACTIES

  1. EINDELIJK! Ik ben deze beesten helemaal zat. Ik moet er elke dat langsfietsen op weg naar mijn werk en terug en ik heb twee keer letterlijk de velugels van een kip in mijn voorspaken gehad. Niet omdat ik zo snel fiets, maar omdat het stomme beest plots besluit om van looprichting te veranderen. Ik heb ook meerdere keren bijna ongelukken gehad met andere fietsers die ineens uit moeten wijken. Dit is gewoon een te drukke fietspad en ze horen hier niet. Bovendien heb ik een paar dode gezien na een strenge wintersnacht en een paar maanden geleden was een vos lekker bezig met een haan helemaal uit elkaar trekken. Dag dag, kippen!

  2. ze gaan zogenaamd naar een betere plaats ik vraag me af wat er nog beter is dan vrij rond lopen ik denk dat ze het meeste voer wel gegeten hebben en in hok ergens komen of direct worden afgemaakt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in