Foto: Jorn de Haas.

Lisse – Zondag, op vaderdag, konden mensen in de Intratuin in Lisse komen brunchen met hamburgers bereid door niemand minder dan top-chef Herman den Blijker.

“We hebben Herman gevraagd om zijn Blijkerburgers te komen maken op onze vaderdagsbrunch. Dit omdat het vandaag een speciale dag is. We vieren ons 100-jarig jubileum als familie bedrijf (eerst 99 jaar in Voorschoten en nu 1 jaar in Lisse) en vieren dat ons buitenterras voor het eerst open is”, vertelt eigenaar van Intratuin Lisse Sjaco Griffioen. “Het bedrijf is opgezet door mijn vader die nu helaas niet meer leeft, daarom vindt ik het mooi om ons jubileum op vaderdag grootst te kunnen vieren.”

Ook Den Blijker zelf kan er van genieten. “Het is inderdaad leuk, mensen zijn enthousiast, veel vaders en moeders met kinderen die van het eten genieten, zo kan ik er zelf ook van genieten”, vertelt chef-kok Herman den Blijker. “Ik maak het eigenlijk nooit mee, werken in een Intratuin, maar de sfeer is echt top.”

Ook de gasten van de Intratuin vinden het leuk dat het eten verzorgd wordt door een bekende chef-kok. “Mijn vriendin vertelde dat Herman den Blijker hier vandaag ging grillen. Ik en mijn vader houden allebei wel van vlees, dus ik dacht ik ga gezellig met mijn vader brunchen voor vaderdag”, vertelt één van de gasten.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in