Hillegom/Lisse – Inwoners van Hillegom en Lisse kunnen deelnemen aan het Nationale Boomspiegelfeest. Een boomspiegel is het stukje tuin rond de boom. Tijdens dit evenement gaan deelnemers de straat op om de boomspiegels en balkons in hun straat te verbeteren om zo meer groen, kleur en buurtontmoetingen te creëren. Het Nationale Boomspiegelfeest vindt plaats tussen 30 september en 8 oktober.

Bij Welzijnskompas Hillegom-Lisse kunnen mensen zich aanmelden voor een gratis biologisch plantenpakket dat ze op 30 september tussen 12.00 en 16.00 uur kunnen ophalen in het Julianapark in Hillegom of De Groene Bol in Lisse. Met dit pakket kunnen deelnemers samen bijdragen aan een groenere buurt, waar niet alleen mensen, maar ook bijen, vlinders en vogels van profiteren.

3 REACTIES

  1. Eat een leuke actie. Wel jammer dat Hillegom, van gemeenschapsgeld, net alle boomspiegels in onze buurt bedolven heeft onder een flinke laag geel grit

  2. Ik heb dat allang gedaan met o.a. de zaadjes van de Deka. Nu staan er nog zonnebloemen, stokrozen maar bloeien later wanneer?? Beter dan zand en die rare groene stengels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in