Hillegom/Lisse – Bij het Fioretti College in Lisse organiseren de gemeenten Hillegom en Lisse met andere organisaties een inspiratiesessie voor inwoners en organisaties die iets willen doen tegen eenzaamheid. Het doel van deze sessie is om eenzaamheid sneller te herkennen en manieren te vinden om het eerder te voorkomen en tegen te gaan, want maar liefst 40% van de inwoners van Hillegom en Lisse voelen zich weleens eenzaam.

Tijdens de bijeenkomst gaan personen met elkaar in gesprek over hoe je eenzaamheid herkent en ermee kunt omgaan. De dorpsdichter van Hillegom, Amanda van Diemen, zal de sessie leiden. Aan het einde van de avond wordt er een expositie gecreëerd met quotes en creatieve gedachtenspinsels van de kandidaten.

Op 6 maart vindt de bijeenkomst plaats van 17:00 tot 19:30 bij het Fioretti College, Sportlaan 3 in Lisse. Aanmelden kan door, met benoeming van naam en eventuele organisatie en functie, een mail te sturen naar:
[email protected]

1 REACTIE

  1. Wat een teleurstellende bijeenkomst. Daar is niemand wijzer van geworden en het was een promotie van clubs waarvan de een zich nog beter vond dan de ander. Gemiste kans!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in