In het tv-programma Podium Bollenstreek zijn Joep Nieuwesteeg, historische gids in Noordwijk, en de schrijver van De vlucht van de Zwaluw, Jelle Splinter, te gast.

Ervaar de rijke geschiedenis van Noordwijk Binnen tijdens de begeleide rondwandelingen elke dinsdagavond van 11 juni tot 13 augustus. Ontdek vijf unieke thematische wandelingen die de geologische ontwikkeling, ambachten, heilige bruggen, onderwijsinstellingen en het oudste voetboogschuttersgilde van Nederland belichten. Ervaren gidsen, zoals Joep, begeleiden deelnemers langs de meest bijzondere en unieke plekken van de oude dorpskern.

Jelle Splinter uit Sassenheim presenteert zijn debuutroman “De vlucht van de zwaluw”. In dit boek volgt de lezer de hoofdpersoon Johan, die midden in een midlifecrisis onverwachts zijn gezin verlaat tijdens een vakantie in Frankrijk om een onbekend avontuur tegemoet te gaan. Onderweg ontmoet hij diverse markante personen en filosofeert hij over het leven, terwijl hij zijn innerlijke verlangens herontdekt. “De vlucht van de zwaluw” biedt een diepgaande verkenning van persoonlijke ontwikkeling en levensbeschouwelijke thema’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in