Lisse – De gemeente houdt op 29 mei een inloopbijeenkomst over wat er moet gebeuren aan de Grachtbrug, het viaduct waarmee de Laan van Rijckevorsel en Ruishornlaan elkaar kruisen. De brug heeft onherstelbare gebreken in het beton. Er moet dus een nieuwe invulling komen voor de Grachtbrug en de gemeente wil graag de meningen van inwoners hierover horen tijdens de inloopbijeenkomst.

De gemeente Lisse heeft in de afgelopen maanden samen met een werkgroep gekeken naar hoe het viaduct er in de toekomst uit moet zien. De partijen vragen zich af of er een viaduct moet blijven of dat een kruispunt op gelijke grond beter is. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden onderzocht en uitgewerkt. Tijdens de inloopbijeenkomst wordt er uitgelegd wat uit deze onderzoeken is gekomen en welke oplossingen mogelijk zijn. Er is nog geen definitieve beslissing genomen.

De bijeenkomst vindt plaats bij De Beukenhof, Eikenlaan 2A in Lisse. Er is geen presentatie, binnenlopen kan tussen 16:00 en 18:00 en tussen 19:30 en 21:30.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in