Auto op oudejaarsavond in de brand door onbekende oorzaak op de Willem Alexanderlaan in Sassenheim.

Bollenstreek – De jaarwisseling heeft in Veiligheidsregio Hollands Midden, waar de Bollenstreek onder valt, veel inzet van de hulpdiensten gevraagd. Het was voor de samenwerkende hulpdiensten een drukke nacht die beheersbaar en zonder grote of bijzondere incidenten is verlopen.

De veiligheidsregio Hollands Midden meldt de volgende incidenten per gemeente:

Hillegom 
Brandweer: 2 meldingen voor kleine buitenbranden. (jaarwisseling 2021-2022 totaal 2 meldingen).

Politie: 3 jaarwisseling gerelateerde incidenten. (jaarwisseling 2021-2022 totaal 2 jaarwisseling gerelateerde incidenten).

Lisse 
Brandweer: 2 meldingen voor een kleine buitenbranden. (jaarwisseling 2021-2022 totaal 1 melding)

Politie: 4 jaarwisseling gerelateerde incidenten. (jaarwisseling 2021-2022 totaal 8 jaarwisseling gerelateerde incidenten)

Noordwijk
Brandweer: 5 meldingen voor met name kleine (afval)branden. (jaarwisseling 2021-2022 totaal 7 meldingen)

Politie: 5 jaarwisseling gerelateerde incidenten. (jaarwisseling 2021-2022 totaal 8 jaarwisseling gerelateerde incidenten)

Teylingen
Brandweer: 3 meldingen waarvan 2 voor kleine afvalbranden en een melding van een woningbrand. (jaarwisseling 2021-2022 totaal 2 meldingen)

Politie: 3 jaarwisseling gerelateerde incidenten. (jaarwisseling 2021-2022 totaal 3 jaarwisseling gerelateerde incidenten)

7 REACTIES

   • Oplossing: Torenhoge boetes, lange gevangenisstraffen, onteigening van de auto waarin illegaal vuurwerk wordt aangetroffen, enkelband voor en tijdens de jaarwisseling, een jaar sluiting van de winkel waar illegaal vuurwerk wordt verkocht. Moet je eens kijken hoe snel e.e.a. over is. Helaas, in het veel te tolerante Nederland houdt men van het poldermodel: pappen en nathouden.

    • Dan moet je in noord Korea gaan wonen arie.. ik irriteer me ook mateloos aan bv kerkklokken overlast op zondag ochtend . ga toch ook niet zeuren dat die mensen het spinnehuis in moeten met die overlast

     • PVV Noordwijk: Door het luiden van de klokken vallen geen doden en gewonden. Je vergelijkt appels met peren.

 1. Ze stonden bij Huizen Jeroen binnen 50 meter een kapitaal aan vuurwerk af testeken Politie heeft een uur in de Raadhuisstraat gestaan in een auto niks gedaan . Gooi die regels maar over boord handhaven waar .Of stonden ze de burgemeester te beschermen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in