Samenvatting: Jeremy de Graaf (VVOG) vergroot degradatiezorgen Ter Leede

Sassenheim – Cruciaal. Zo mocht het duel tussen Ter Leede en VVOG Harderwijk voor aanvang worden bestempeld. Beide ploegen hebben in de slotfase van het seizoen ongewenst bezoek van het degradatiespook en alleen een driepunter kon helpen om hier een einde aan te maken.

Dat de spanning er bij beide teams goed op zat bleek uit talloze kleine irritaties in de beginfase. Beide ploegen kregen mogelijkheden, waarbij goalie Hogewoning zijn ploeg op de been hield bij gevaarlijke inzetten van Ter Leede, waarbij ook nog de paal redding diende te brengen voor de Harderwijkers. Ook VVOG liet zich niet onbetuigd, maar ook zij slaagden her niet in om de roos te raken.

Eenzelfde spelbeeld ontspon zich na de thee. Kansen aan beide zijden leverde vooralsnog geen goals op. Totdat goaltjesdief Jeremy de Graaf na 65 minuten zijn ploeg op aangeven van Brian van den Hooff op 0-1 zette. Ter Leede moest nu nog meer komen, maar  dat leverde aan de overzijde nog mer mogelijkheden op. Nadat Younes el Ghamarti de kans op  0-2 had laten liggen, was het opnieuw Jeremy de Graaf die met een fraaie stift voor de 0-2 eindstand zorgde.

Door deze nederlaag belandt Ter Leede samen met ASWH op een rechtstreekse degradatieplek en zal de ploeg van Niek Oosterlee  alle zeilen moeten bijzetten om via de nacompetitie degradatie alsnog te kunnen voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in