Foto: Dolly's Cycling Shots

Lisse – Onder prima weersomstandigheden werd donderdag op de wielerbaan van RTV de Bollenstreek een “mini ” Tour de Lisse met een estafetteploegentijdrit en een wedstrijd over onbekende afstand verreden. Er waren helaas te weinig deelnemers om de wedstrijd over meerdere dagen te spreiden. Met eigen jeugdleden en enthousiaste deelnemers uit de streek stonden er toch zes ploegen aan het vertrek.

Uiteindelijk won het team met de groene rugnummers de spannende tijdrit en werd de race over onbekende afstand gewonnen bij de leden door kersvers Nederlands Kampioen Xavi Hachmang die op de meet net Victor van Leeuwen en Mike Jonkheer klopte.

Bij de meisjes ging de roze trui naar Rosanne Bijl die Franca Baars en Mijke Schouten nipt voor wist te blijven. Bij de niet-leden was de gele trui voor Andris Lommerse. Beste meisje bij de niet-leden was ondanks een vervelende val in de laatste meters Anne Verstijnen. RTV de Bollenstreek noemt de 44e Tour de Lisse zeer geslaagd dankzij het enthousiasme onder deelnemers en toeschouwers. 

De foto’s zijn van Dolly’s Cycling Shots

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in