Sassenheim – De brandweer van Sassenheim hield op zaterdagavond haar officiële korpsavond. Op deze avond wordt er teruggekeken op het afgelopen jaar. Diverse brandweerlieden kregen hun diploma’s en werden jubilarissen in het zonnetje gezet. Ook werd er afscheid genomen van vier brandweerlieden. Naast de leden van brandweer Sassenheim waren ook burgemeester Carla Breuer, Lilian Weber-Teuben (directeur risico- en crisisbeheersing) en oud-brandweerleden van Sassenheim aanwezig.

Voordat het officiële gedeelte in de kazerne begon werden drie brandweerlieden die afscheid namen thuis opgehaald met brandweerwagens. Bij aankomst bij de kazerne werden deze drie met een erehaag door een gordijn van “rook” binnengehaald. De kazerne was omgetoverd tot een mooie galazaal. Na de eerste woorden van ploegchef Willem van Delft volgde Lilian Weber waarna de burgemeester afsloot met een speech. Vervolgens werden de brandweermedewerkers om wie het ging het podium opgeroepen om hun diploma’s, versierselen en/of speldjes in ontvangst te nemen. De inwoners van Sassenheim en omgeving hoefden niet bang te zijn dat de wagens buiten dienst stonden. Er was een ploeg samengesteld die zonder alcohol op alle meldingen konden waarnemen.

Hieronder een overzicht van iedereen die in het zonnetje werden gezet:

Diploma Manschap: Maarten Bus, Michelle Bellekom, Lysanne van Duijn

Diploma Brandweerchauffeur: Gijs Vleeshouwer, Marco de Vries

Diploma Instructeur: Berry Bontje, Willem van Delft

Jubilarissen: Luke van Kesteren (tien jaar vrijwilliger), Marco de Vries (vijftien jaar vrijwilliger)

Afscheid: Brian Verloop (twee jaar vrijwilliger), Ton Markwat (dertig jaar vrijwilliger), Richard Jonkers (dertig jaar vrijwilliger), Piet Sikking (dertig jaar vrijwilliger)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in