Foto: Fred Bakker

Lisse – Op Landgoed Keukenhof in Lisse staat 27 mei het populaire festival Buttonpop. Tributebands uit Nederland, België en Engeland zullen optreden op twee podia. Het is het tiende jaar dat het festival plaats vindt, dat wordt gevierd met een artiesten line-up van hoge kwaliteit.

High Voltage, een AC/DC tribute band Uit België, opent het festival. Uit Engeland spelen de bands U2UK (U2), Dan Budd (Robbie Williams) en UK Queen (Queen). De Nederlandse bands The Clarks en Donna’s Hot Stuff geven een tribute aan Golden Earring en Donna Summer. Uit de Bollenstreek zelf staat A-MUSE op het programma, een tribute band van MUSE.

Voor wie nog een kaartje zoekt vist achter het net, het festival was al vier maanden van tevoren uitverkocht. In december konden een paar mensen kaarten bestellen met ‘vroegboekkorting’ in de vorm van ‘Early Bird’ tickets. Omdat hier discussie over was ontstaan, worden deze vanaf 2024 niet meer aangeboden en betaalt iedereen (behalve kinderen tot en met twaalf jaar) het standaardtarief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in