Lisse – Op de Laan van Rijckevorsel in Lisse heeft zaterdagochtend een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een kind op een fiets belandde door een glad wegdek onder een achteruitrijdende auto. Het kind kwam bekneld te zitten onder de auto. Hulpdiensten hebben het kind kunnen bevrijden. Daarna werd het kind naar het ziekenhuis gebracht. Een automobilist moest vanwege de afzetting omrijden maar was het hier duidelijk niet mee eens. De man reed met piepende banden achteruit. Hij keerde zijn wagen en reed met piepende banden en flinke snelheid weg. De politie zette de achtervolging in en kreeg de auto op de Ruishornlaan ter hoogte van de rotonde met de Vivaldistraat in het zicht. De politie gaf een stopteken waarna de bestuurder hier gehoor aan gaf. De man is aan de kant gezet en moest een blaas/-en drugstest ondergaan. Dit was in orde. De bestuurder werd streng toegesproken op zijn asociale en gevaarlijke rijgedrag.

3 REACTIES

  1. Zeer begrijpelijk dat politie meer bezig was met trieste ongeluk, maar ga ervan uit dat er alsnog onderzoek wordt ingesteld naar rij(on)geschiktheid van meneer die raar doet bij een wegafzetting. Asociaal rijgedrag is onnodig toeteren. Dit is iets anders en echt levensgevaarlijk voor hulpverleners of wegwerkers bij de volgende wegafzetting van meneer.

  2. Er word hier voortdurend belachelijk hard en agressief gereden. Moet regelmatig aan de kant springen voor idioten die als Verstappen de rotonde nemen met zebrapad erna.

  3. Er word in het dorp voortdurend belachelijk hard en agressief gereden. Moet regelmatig aan de kant springen voor idioten die als Verstappen de rotonde nemen met zebrapad erna.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in