De Koningin Wilhelminaboulevard toen het nog een plaatje was.

Noordwijk – Bij een bijeenkomst op ESA-Estec heeft koning Willem-Alexander een opmerkelijke uitspraak gedaan over de Koningin Wilhelminaboulevard. Hij was in het ruimtevaartcentrum in Noordwijk vanwege de lancering van een satelliet die sterren beter in beeld brengt. Ook de Noordwijkse wethouder Roberto ter Hark was aanwezig en in zijn speech maakte hij de kwinkslag door een relatie te leggen tussen satelliet en de vijf sterren gemeente Noordwijk. Koning Willem-Alexander reageerde met een glimlach en zei: “gezien het aanzicht van de Noordwijkse boulevard zouden wij het een goed idee vinden om de Koningin Wilhelminaboulevard een andere naam te geven”. Ook het bloemencorso start over twee weken niet op de Boulevard. Het corso vertrekt in de bloemenbadplaats vanaf de stoep van het Palace Hotel aan het Pickeplein. Dat gaat de komende vijf jaren zo gebeuren, aldus corso-voorzitter Willem Heemskerk.

6 REACTIES

  1. Tsja….ook Willem-Alexander ziet natuurlijk dat Noordwijk echt geen ” 5 sterren gemeente” is, en de Wilhelminaboulevard meer een creatie lijkt van krottenkoning Ronnie van der Putte. Logisch dat hij liever niet ziet dat de naam van zijn overgrootmoeder daar aan verbonden is.

  2. Misschien zou Noordwijk de gehele start van het corso de eerste 5 jaar moeten opschorten en dan die 5 jaar gebruiken om te zorgen dat ze echt een 5 sterren badplaats worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in