Noordwijk/Noordwijkerhout – Toon van Tol (MetLef), Hans Knapp (VVD) en Louis Koppel (GroenLinks) hebben 11 december vragen gesteld over de procedure en locatie voor de opvang van 300 Oekraïense vluchtelingen in Noordwijkerhout. Door een ingekomen stuk van Hans Zwetsloot (Stol Architecten) is er twijfel gerezen over de gevolgde procedure en alternatieve locaties zoals de Northgodreef.

Raadslid Koppel wil vooral weten of de gemeente de keuze voor de Schippersvaartweg direct heeft beïnvloed waardoor andere locaties uit de inventarisatie buiten beeld zijn gebleven. De wethouder ontkende invloed van de gemeente op de locatiekeuze, maar de gemeente zat wel aan tafel bij besprekingen.

De wethouder deed de toezegging met een reactie te komen op de inhoud van de brief van Zwetsloot en de beoordelingen van andere locaties naar de raad sturen.

1 REACTIE

  1. De wethouder deed de toezegging om in de krochten van het gemeentehuis de grootst mogelijke onzin bij elkaar te verzamelen om het AZC op de meest slechte plaats, aan de Schippersvaartweg, te rechtvaardigen.

    Politiek stinkt en dat wordt hier weer eens meer dan duidelijk. Net zo duidelijk als dat een kuuroord geen AZC op een zichtbare locatie als de Northgodreef wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in