In het tv-programma Podium Bollenstreek zijn Thomas Steenvoorden van Stichting KunstZiNN en Annemieke Hoogeboom van theatervereniging ODI te gast.

Thomas Steenvoorden vertelt over de kunstroute die 18 en 19 november plaatsvindt in Noordwijk. Ruim 35 kunstenaars zetten de deuren van hun atelier in de gemeente Noordwijk open voor bezoekers. Het startschot van de kunstroute zal gegeven worden op zaterdag 18 november om 10.00 uur in het Streekmuseum Veldzicht. Dit evenement is gratis toegankelijk voor bezoekers.

Acteurs en actrices van theatervereniging ODI spelen het toneelstuk Oud Speelgoed. Jong stel Kiki en Frank ontdekt een verrassende zolderwoning vol kunst en oud speelgoed, maar raakt verwikkeld in mysteries rond hun huurbaas Rosalie, onderbuurman Janus Bronk en een mysterieuze dame, waardoor ze zich afvragen of alles wel is zoals het lijkt. Annemieke Hoogeboom speelt de hoofdrol en vertelt over deze voorstelling Oud Speelgoed. Op 18 en 19 november spelen ze in de tijdelijke Schelft Noordwijkerhout en 25 november in De Duinpan in De Zilk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in