Het 'farewell dinner', 75 leerlingen van vier nationaliteiten namen na een geweldige week afscheid van hun RLS-maatje. Bron: Rijnlands Lyceum Sassenheim

Sassenheim – Op het Rijnlands Lyceum Sassenheim (RLS) deden 75 leerlingen mee aan het internationale Erasmus+ uitwisselingsprogramma. Voor een week namen deze kinderen hun uitwisselingsmaatje uit Spanje, Frankrijk, Finland of Roemenië in huis. De leerlingen van het RLS waren in februari zelf als uitwisselingsstudent afgereisd naar de vier landen.

De internationale bezoekers verbleven bij de ouders van de leerlingen. Er werden fietsen geregeld zodat de uitwisselingsstudenten net als de Nederlandse scholieren naar school konden fietsen. Op school hielden ze zich bezig met projecten over cultuur, duurzaamheid en inclusiviteit. Samen met hun uitwisselingsmaatje gingen de leerlingen sporten, bowlen, kunst maken of een stad bezoeken.

De resultaten van het uitwisselingsproject werden aan het einde van de week gepresenteerd aan de gastouders en opdrachtgevers. Daarna konden de 150 leerlingen en de ouders genieten van de zelfgemaakte gerechten tijdens het ‘farewell dinner’ op het RLS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in