foto gemeente Goeree-Overflakkee

Noordwijkerhout/Ouddorp – Noordwijkerhouter Paul Hekking is zaterdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de bijbehorende versierselen uit handen van burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman van Goeree-Overflakkee. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse donateursdag bij de RTM, de Rotterdamsche Tramweg Maatschappij in Ouddorp.  

Het merendeel van Hekkings vrijwillige activiteiten vinden plaats bij de RTM in Ouddorp. Hij is van jongs af aan betrokken bij de Stichting v/h Rotterdamsche Tramweg Maatschappij. Zo is of was hij coördinator van de busgroep, organisator van toeristische tochten, conducteur, gids, notulist, administrateur en woordvoerder. Ook is hij bestuurslid.   

In Noordwijkerhout is Paul Hekking lid van de senaat van Carnavalsvereniging De Kaninefaaten, waar hij in het seizoen 2004 – 2005 Prins Paul den Eersten was. Daarnaast is hij in Noordwijkerhout sinds twee jaar actief als energiecoach, door mede-inwoners te informeren over energiebesparing en verduurzaming. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in