Bron: HLTsamen

Lisse – Door het ontwerpbestemmingsplan vast te stellen, heeft het college van B&W in Lisse een stapje dichterbij gezet naar de realisatie van Tiny House-woningen. Inwoners van Lisse kunnen tussen 26 april en 6 juni reageren op het plan. Deze (vrijwel) zelfvoorzienende woningen komen te staan op het binnenterrein tussen de Geraniumstraat, Narcissenstraat, Broekweg en de Gasstraat in Lisse.

Tiny Houses zijn kleine duurzame woningen die niet op gas of in sommige gevallen zelfs niet op stroom aangesloten kunnen worden. Ze worden niet hoger dan 5 meter en mogen maximaal 32 vierkante meter groot zijn. De gemeente geeft ruimte voor acht Tiny Houses.

9 REACTIES

    • Vandaar de naam Tiny Houses🤓begin is er voor deze doelgroep, wees blij dat er in ieder iets wordt gedaan in deze huidige gespannen markt, waar iedereen denkt dat hij/zij in aanmerking moet komen, ivm urgentie

  1. Minder dan 30 vierkante meter is de ruimte van een hotelkamer zonder keuken, waar je uit je koffer leeft. Een leven op een bed waar je slaapt, werkt en naar je mobieltje kijkt. Wat een armoede.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in