Lisse – De werkzaamheden aan de Lisserbrug zijn klaar. Vrijdagmiddag werd de opening gevierd bij bakkerij de Brug. Het feest werd tijdelijk onderbroken door een incident op de brug waarbij een touringcar door een slagboom werd geraakt.

Wethouders Marja Ruigrok en Jolanda Langeveld van gemeenten Haarlemmermeer en Lisse gaven samen met gedeputeerde Frederik Zevenbergen van Provincie Zuid-Holland toespraken aan het publiek.

De brug is afkomstig uit 1968 en er was groot onderhoud nodig. De tandwielen, assen, de aandrijving, het wegdek, de elektronica, de damwanden en de houten palen: bijna alles moest nodig vervangen worden. Ook is het asfalt vernieuwd.

1 REACTIE

  1. Tja, het is nog altijd een vreselijk entree en exit van Lisse. Die brug is veel te smal voor al het verkeer dat in de loop der jaren ontzettend is toegenomen. Compleet afsluiten en verkeersdrukte beter spreiden zou betere optie zijn geweest dan pappen en nathouden. Of tunnelen, verzin het maar. Niet in de laatste plaats omdat we dan niet meer hoeven te wachten op bootjes die de boel ophouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in