In het tv-programma Podium Bollenstreek zijn Jaco van Leeuwen, artistiek adviseur van Stichting Muziek in Jeroen, en fotograaf Richard Nell te gast.

Stichting Muziek in Jeroen organiseert dit jaar weer de lunchconcerten in de Oude Jeroenskerk. Het eerste optreden vindt plaats op 30 april en wordt gegeven door het Cambiamento Musicale. De lunchconcerten zijn gratis toegankelijk en elk jaar bijzonder. Jaco van Leeuwen vertelt gepassioneerd over de verschillende instrumenten die bezoekers tegenkomen tijdens de concerten, waaronder zijn favoriet: het kerkorgel.

De liefde voor fotografie van Richard Nell begon vele jaren geleden met een instapmodel Canon camera, vooral om dieren vast te leggen, maar hij ontdekte meer plezier in het fotograferen van zonsopkomsten en -ondergangen. In 2012 begon hij zijn eigen autorijschool en nu combineert hij zijn rijschool met zijn passie voor fotografie. Naast landschappen en portretten neemt hij soms ook speciale opdrachten aan, zoals het fotograferen van custom bikes. Richard laat graag zijn foto’s zien en vertelt hij over wat de foto’s goed maken vanuit zijn perspectief. Hierbij deelt hij ook zijn geheimen over het creëren van het juiste plaatje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in