artist impression Duynrijck

Noordwijk – Op de plaats van restaurant De Duinrand aan de Duindamseweg 17 komt een luxe hotel boutiquehotel Duynrijck. In het nieuw te bouwen pand komen 40 luxe hotelsuites en een restaurant.

De exploitatie van hotel en restaurant wordt uitbesteed aan de Noorlander Groep, de eigenaar en exploitant van Grand Hotel Huis ter Duin. Onder het gebouw komt een parkeergarage. De hotelsuites variëren in grootte van 28 – 63 m2 en ze worden als investeringsmogelijkheid verkocht.

De verkoop, die op 28 januari start in Grand Hotel Huis ter Duin, wordt verzorgd door Damen Makelaars. Zie ook duynrijck.nl

18 REACTIES

 1. Geweldig deze keuze om een tweede hotel pal naast hotel De Witte Raaf te bouwen! Kunnen ze elkaar lekker dood concurreren! Zal wel weer in het plaatje van “Kuuroord Noordwijk” passen.

 2. Ok, De Duinrand weg en nu een groot Boutique hotel op de rand van het duin?! (Natura 2000….) Vele bouwplannen worden tegen gehouden, maar meneertje Noorlander krijgt hier vergunning voor. Leve de transparante politiek in Noordwijk!

 3. Jammer dat de Duinrand weg gaat heb daar in mijn jeugd heel wat Zaterdagavonden doorgebracht als er een band speelde ging bijna alle Noordwijkerhoutse tiener naar het chocolaatje om te dansen

 4. Jammer dat dat weggaat! Is iets uit de jonge jaren van mijn ouders, maar ook namen zij mijn broertje en mij daar mee naar toe na een wandeling door bos en duin.

 5. Zonde, hét cafeetje/paardencafé/chocolaatje waar we na de wandeling door de duinen iets gingen drinken en ALTIJD een handje pinda’s voor een dubbeltje namen, moet plaatsmaken voor de poen.

 6. De eigenaar van de Duinrand begrijp ik wel. Die heeft natuurlijk een zeer groot geldbedrag geïncasseerd bij de verkoop van zijn pand en grond en is nu miljonair.

 7. Jammer dat het een luxe hotel gaat worden.
  Het was altijd zo leuk dat wandelaars, ruiters, en andere sporters toegankelijk op het terras konden zitten.
  Of natuurlijk een lekker ijsje halen!

  Past ‘de sport-natuur liefhebber’ nog wel in het nieuwe plaatje?

 8. Er is nog helemaal niets verkocht van dit pand, moet het allemaal nog zien. Wordt hier een spelletje gespeeld door het zg. grote geld? Het heeft er veel van weg. Dus wacht maar rustig af. Ik zou het ook zonde vinden. En ben het met Hers eens mag je zo dicht bij een Natura 2000 gebied zulke ingrepen nog doen. Dit is iets voor de Noordwijkse natuurvereniging. Maar ja die patsers van dat race circuit konden ook hun gaan. Ben benieuwd.

 9. Zeker jammer,altijd leuk volk fietsers ,wandelasrs enzo. Ik vind het echt geen plaats voor een luxe kak tent,maar gelukkig IS bij de Duinen ook een leuke zaak,lekkere CAPPUCCINO en in de zomer een prachtig terras.

 10. Daarom werd het natuurlijk verboden om daar de honden nog los te laten lopen allemaal met voor bedachten raden leven noordwijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in